tag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post7142578158279049384..comments2024-01-14T08:42:45.900+01:00Comments on Maxymonium kulinarne: Pieczona pierś kaczki z sosem borówkowymAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-24711419721984547092014-08-03T12:02:27.321+02:002014-08-03T12:02:27.321+02:00Dziękuję, dzisiaj sprawdzamy przepis:). Pozdrawiam...Dziękuję, dzisiaj sprawdzamy przepis:). PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-29480123536255451712014-08-02T22:29:57.061+02:002014-08-02T22:29:57.061+02:00Do smażenia nie używamy tłuszczu - wytopi się on z...Do smażenia nie używamy tłuszczu - wytopi się on z kaczki. Po usmażeniu mięso przekładamy do naczynia bez przykrycia. Pozdrawiam!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-41512240040548921242014-08-02T13:05:30.438+02:002014-08-02T13:05:30.438+02:00Witam, czy do smażenia użyć jakikolwiek rodzaj tłu...Witam, czy do smażenia użyć jakikolwiek rodzaj tłuszczu, czy bezpośrednio na suchą rozgrzaną patelnie? Naczynie żaroodporne w piekarniku otwarte, czy zamknięte? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-52735619580125316442014-07-30T23:01:05.531+02:002014-07-30T23:01:05.531+02:00Kaczka w żadnym wypadku nie była krwista! Choć cza...Kaczka w żadnym wypadku nie była krwista! Choć czas pieczenia jest krótki to jednak obłożenie kaczki folią aluminiową powoduje, że dochodzi i wychodzi pomiędzy medium, a dobrze wysmażoną - mięso jest różowe ale mimo wszystko już nie ma mowy o krwistości.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-73213888674089377482014-07-20T21:24:12.984+02:002014-07-20T21:24:12.984+02:00Powiedz czy wyszła Ci krwista czy medium, to dość ...Powiedz czy wyszła Ci krwista czy medium, to dość krótko jak na kaczkę.<br />Ala z przepisomania.bloog.plAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-47011571917211966862014-02-12T11:27:19.751+01:002014-02-12T11:27:19.751+01:00Dzisiaj ja zabieram sie za ten przepis - jutro pod...Dzisiaj ja zabieram sie za ten przepis - jutro podziele się opinia moich najbliższych i swojąAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-89672444957899468022014-01-10T16:36:56.704+01:002014-01-10T16:36:56.704+01:00Dokładnie takDokładnie takAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-87946289520794252402014-01-10T15:58:41.358+01:002014-01-10T15:58:41.358+01:00Czas pieczenia faktycznie wynosi 4 Minuty?Czas pieczenia faktycznie wynosi 4 Minuty?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-78181978618128793532014-01-09T17:05:11.606+01:002014-01-09T17:05:11.606+01:00Jest mi bardzo miło, że moja kaczka tak przypadła ...Jest mi bardzo miło, że moja kaczka tak przypadła Ci do gustu! :) Pozdrawiam serdecznie!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-48666784774536003872014-01-06T15:11:43.578+01:002014-01-06T15:11:43.578+01:00Dzisiaj zrobiłem pierwszą w życiu kaczkę wg. Twoje...Dzisiaj zrobiłem pierwszą w życiu kaczkę wg. Twojego przepisu! Wyszła przepysznie szczególni sos - który w swej prostocie jest wprost genialny. Pozdrawiam PrzemekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-13616232695080919872013-12-11T09:34:02.065+01:002013-12-11T09:34:02.065+01:00Używam czerwonego wina półsłodkiego o owocowym sma...Używam czerwonego wina półsłodkiego o owocowym smaku.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285294243631066009.post-11196472061183652842013-12-10T20:37:34.971+01:002013-12-10T20:37:34.971+01:00Jakie wino?Jakie wino?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05604100615969337147noreply@blogger.com